AHN Kookworkshop Creatief koken met een beperkt budget en kerstsoos zaterdag 7 december 2019

Op zaterdag 7 december gaan we weer gezellig aan de slag bij onze AHN kookworkshop “Creatief koken met een beperkt budget”.

Tijdens deze kookworkshop gaan we onder begeleiding van een hobby-kok met elkaar aan de slag om een gezonde, warme 2- gangen lunch te bereiden.
Vindt u het gezellig om samen met anderen te gaan koken en te eten?
U bent van harte welkom bij deze kookworkshop in de recreatieruimte van de Boogh,  Oortjesburg 2 (naast de dierenarts). 
Deelname is gratis, er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan!

We beginnen de kookworkshop met samen te kijken wat we gaan koken en een uitleg over het menu, daarna wordt er gezamenlijk inkopen gedaan en vervolgens wordt  er met elkaar, onder begeleiding, aan het kokerellen geslagen. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarna om 13.30 uur de kerst-soosmiddag gaat beginnen.

Onder begeleiding van een schilderes gaan we creatief aan de slag om zelf een kerstschilderijtje te maken. Wilt u liever Rummikub spelen, dan bent u tevens van harte welkom want ook daar is gelegenheid voor. De kerstsoosmiddag duurt tot 16.00 uur.  

Is vervoer een probleem, dan hoort de AHN het graag om samen met u naar een oplossing te kijken.
Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven voor de kookworkshop en/of de lunch: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl, telefonisch te bereiken onder 030- 3073574.  De soos kent een vrije inloop.