AHN eerste kookworkshop en soosmiddag van 2019

AHN eerste kookworkshop en soosmiddag van 2019 gaat van start op zaterdag 12 januari a.s.

Sinds enige tijd organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein op diverse zaterdagen kookworkshops, lunches en soosmiddagen op de Oortjesburg 2.
Ook in 2019 gaan wij hiermee door en iedere inwoner van Nieuwegein is van harte welkom. Veel mensen vinden de eerste stap moeilijk en zijn achteraf blij dat ze toch gekomen zijn.  Eén van de reacties van een deelnemer na afloop: “Ik wist niet dat het zo gezellig was”. Komt u gerust eens kijken bij ons.

U kunt altijd aanschuiven wanneer u wilt, ook als u alleen voor de lunch wilt komen, bent u van harte welkom.

Op zaterdag 12 januari gaan we weer van start, dit keer met een Snert en soeplunch. De deelnemers aan de kookworkshop gaan dit met elkaar bereiden en u kunt daarvan mee genieten door te komen lunchen, aansluitend hebben we een soosmiddag waarbij elkaar ontmoeten centraal staat, de ene keer met muziek en de andere keer met spel of bingo.

Het programma voor 12 januari ziet er als volgt uit:
Kookworkshop 10.00 uur – 12.30 uur
Lunch 12.30 uur – 13.30 uur
Soosmiddag 13.30 uur – 16.00 uur

Wij vinden het gezellig als u ook komt, dus meld u gerust aan.  Voor deelname aan de kookworkshop en de lunch is aanmelden verplicht (uiterlijk woensdag 9 januari) , de soosmiddag kent een vrije inloop. Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Mocht het vervoer een probleem zijn of een eerste keer toch moeilijk, dan kunt u contact opnemen met onze contactpersoon, iedere werkdag te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur op 030-6067409. Samen kunnen we kijken wat we voor u kunnen doen om de eerste stap zo makkelijk mogelijk te maken.

Graag tot 12 januari op de Oortjesburg 2.