Fantastische samenzang met Selin Gürses bij het AHN-Zomerfestival

Fantastische samenzang met Selin Gürses bij het AHN-Zomerfestival op zaterdag 24 augustus 2019.
'Geluk is een boeketje maken met de bloemen waar je bij kunt'. Dat heeft Selin Gürses goed begrepen. Op zaterdag 24 augustus jl. wist deze Nieuwegeinse tiener het publiek te verleiden om samen met haar inhoud te geven aan haar muziekoptreden. Het werd een fantastische samenzang van Selin en het publiek, die zij bij de vele verzoeknummers op keyboard begeleidde. Het werd weer een gezellige middag in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Zaterdag 31 augustus sluiten wij het AHN Zomerfestival 2019 af met een oude bekende; Country Line Dance o.l.v. Ton Vermeulen, waarbij ook passende muziek niet zal ontbreken. Geniet van het optreden of doe voorzichtig een paar stappen mee, het kan allemaal.
Kom gerust langs op zaterdag 31 augustus. Zoals gebruikelijk wordt u gastvrij ontvangen in de ruimte bij Stichting Boogh, Oortjesburg 2 van 13.30 tot 16.00 uur.
De entree, hapjes en drankjes zijn gratis. U bent van harte welkom.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein 030-60 67 409 (maandag t/m vrijdag 10.00 – 12.30 uur). Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.