Kookworkshop creatief koken met een beperkt budget én Soosmiddag

Na de enthousiaste reacties van deelnemers en gasten aan de AHN- kookworkshops organiseert de Algemene Hulpdienst Nieuwegein in februari wederom een workshop “Creatief koken met een beperkt budget”. Tijdens deze kookworkshop wordt er met elkaar een warme 2- gangen lunch bereid met een beperkt budget. Een reactie van een vorige deelnemer: “ik doe nu veel bewuster inkopen en kan nu voor een klein bedrag toch heerlijk koken”.
Vindt u/jij het gezellig om samen met anderen te gaan koken en te eten?
U/jij bent van harte welkom bij deze kookworkshop in de recreatieruimte van de Boogh, Oortjesburg 2.

De kookworkshop vindt plaats op:
Zaterdag 9 februari 10.00 – 12.30 uur, aansluitend gezamenlijke lunch tot 13.30 uur
Deelname is gratis, er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u/je snel aan.

We beginnen de kookworkshop met samen te kijken wat we gaan koken en een uitleg over het menu, daarna wordt er gezamenlijk inkopen gedaan en vervolgens wordt er met elkaar, onder begeleiding, aan het kokkerellen geslagen. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarbij iedere deelnemer een gast mag uitnodigen om hiervan mee te genieten. Om 13.30 uur is de lunch afgelopen en beginnen we met, voor wie dat wil, de soosmiddag tot 16.00 uur.
Is vervoer een probleem, dan hoort de AHN het graag om samen met u naar een oplossing te kijken.

Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven voor de kookworkshop en/of de lunch: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl, telefonisch te bereiken onder 030- 3073574 
De soos kent een vrije inloop.