One-Trick-Pony trekt volle zaal op AHN-zomerfestival zaterdag 17 augustus 2019.

One-Trick-Pony trekt volle zaal op AHN-zomerfestival zaterdag 17 augustus 2019.

In een bomvolle zaal speelde de Nieuwegeinse band One-Trick-Pony zaterdag 17 augustus weer de sterren van de hemel. Ze spelen heerlijke muziek van The Shadows, The Ventures, The Spotnicks en soortgelijke bands. Een feest van herkenning in een ongedwongen sfeer, waarbij verschiilende bezoekers de dansvloer opzochten. Zowel de bandleden als het publiek hebben geweldig genoten!

Tijdens de zesde editie van het AHN-zomerfestival op zaterdag 24 augustus as. zal Selin Gürses voor ons optreden. Zij is een zangeres uit Nieuwegein die zichzelf begeleidt op gitaar. Een leuk detail is dat Selin ook als vrijwilligster bij de AHN actief is. Wij hopen dat u daarbij aanwezig kan zijn want het wordt een veelbelovend optreden.

U bent hierbij weer van harte welkom. 
Zoals gebruikelijk wordt u gastvrij ontvangen in de ruimte van Stichting Boogh, Oortjesburg 2 (Batau-Noord); tijd: 13.30 - 16.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur. De entree, hapjes en drankjes zijn gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met de Algemene Hulpdienst, T. 030-60 67 409 (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur).