Van, voor en door inwoners uit Nieuwegein

Ik heb hulp nodig Ik wil vrijwilliger worden

AHN Zomerfestival 3e editie op zaterdag 1 augustus 2020

Aankomende zaterdag 1 augustus bent u weer welkom bij de derde editie van het zomerfestival. Naast de gebruikelijke gezelligheid, kunt u onder leiding van Ria Schakel eenvoudige beweegoefeningen doen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

En daarna, op zaterdag 8 augustus, mogen wij de band One Trick Pony verwelkomen op ons Zomerfestival. Vorig jaar hebben ze een heerlijk feestje weten te bouwen en ook dit jaar mogen deze toppers niet ontbreken op ons Zomerfestival. 
Deze 4 man sterke band speelt heerlijke muziek van The Shadows, The Ventures, The Spotnicks en soortgelijke bands. Van harte aanbevolen en zeker een bezoekje waard. Dus meld u vooral aan om hierbij aanwezig te zijn.

De middagen beginnen om 13.30 uur en duren tot 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein, Galecopperzoom 1 (Galecop). Aanmelden is vanwege de coronapandemie wel verplicht. Aanmelden kan via of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

« Nieuws overzicht

Nieuws

Lijst van actuele nieuwtjes over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN)