Van, voor en door inwoners uit Nieuwegein

Ik heb hulp nodig Ik wil vrijwilliger worden

AHN Zomerfestival muzikale zaterdag 7 augustus 2021 met One Trick Pony

Iedere zaterdagmiddag in de zomervakanties organiseert de AHN een activiteit voor de thuisblijvers, waarbij iedereen van harte welkom is. 
Nadat de AHN al diverse geslaagde zaterdagmiddagen heeft georganiseerd tijdens het AHN Zomerfestival, is het zaterdag 7 augustus 2021 tijd voor de band One Trick Pony
De AHN is ook dit jaar weer erg verheugd dat ze bij ons willen optreden, hun komst staat garant voor een geslaagde en sfeervolle muziekmiddag en u kunt daarbij zijn.

U bent van harte welkom en de vrijwilligers van de AHN zorgen voor een warm ontvangst, gezelligheid en een hapje en een drankje. 
Wanneer: zaterdag 7 augustus van 13.30 uur tot 16.00 uur 
Waar: Petanquecentrum op de Galecopperzoom 1. 
Aanmelden: graag vooraf bij een AHN-contactpersoon telefoon 030 6067 409, iedere werkdag bereikbaar tussen 10.00 en 12.30 uur of per mail :
Is het vervoer een probleem, daarmee kan de AHN contactpersoon u ook mee van dienst zijn.

Kom gerust eens langs, schuif aan en ontmoet op deze manier ook andere inwoners van Nieuwegein. We vragen u wel om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Het AHN Zomerfestival duurt nog even voort met o.a. op zaterdag 14 augustus een optreden van singer-songwriter Mel@nie, bekend van TV.

« Nieuws overzicht

Nieuws

Lijst van actuele nieuwtjes over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN)