Van, voor en door inwoners uit Nieuwegein

Ik heb hulp nodig Ik wil vrijwilliger worden

Extra hulpaanbod: Tele-koffiepraatje

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) blijft op zoek naar mogelijkheden om in deze tijd mensen, naast hulp en ondersteuning, ook gezelligheid te bieden. Want wat missen we vrienden, gezelschap, even een bakkie doen met iemand. Vandaar dat de AHN nu van start gaat met het AHN tele-koffiepraatje: een telefonisch koffie-uurtje voor maximaal 6 mensen tegelijk.

Dit doen we natuurlijk veilig en vertrouwd. Vanuit de AHN neemt er 1 gescreende en vaste vrijwilliger als belcoördinator deel aan het groepsgesprek. Deze belt de deelnemers en kan het gesprek, indien nodig, in goede banen leiden. Zo kan er, op afstand van elkaar, genoten worden van een kopje koffie en een gezellig praatje.

Hoe werkt het AHN tele-koffiepraatje?
Het werkt zeer eenvoudig, het enige wat u nodig heeft, is uw telefoon, een gemakkelijke stoel en een lekker kopje koffie.
Op een afgesproken tijdstip zit iedereen klaar met koffie, iets lekkers erbij en een mobiele of vaste telefoon. De AHN belcoördinator belt vervolgens alle deelnemers en het groepsgesprek kan beginnen. Wat volgt is een gezellig koffiepraatje met elkaar van maximaal een uur. 
De groep bepaalt in onderling overleg wanneer het volgende AHN tele-koffiepraatje is. 

Heeft u interesse om hieraan mee te doen of misschien kent u iemand die mee wilt doen? 
Deelnemers kunnen zich via aanmelden of telefonisch 030-60 67 409 (werkdagen van 10.00 - 12.30 uur). 

AHN; sinds 1974 van, voor en door inwoners van Nieuwegein. 
Veilig en vertrouwd!
« Nieuws overzicht

Nieuws

Lijst van actuele nieuwtjes over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN)