Van, voor en door inwoners uit Nieuwegein

Ik heb hulp nodig Ik wil vrijwilliger worden

Geef de Algemene Hulpdienst Nieuwegein een steuntje in de rug met jouw stem!

Momenteel lopen er twee sponsoracties waarmee je de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) financieel kan steunen bij de financiering van een nieuwe duofiets en de financiering van een muzikale kerstmiddag voor inwoners van Nieuwegein.

Sponsoractie van supermarkt Plus van Loon voor nieuwe AHN-duofiets:
Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij iedere €10,- aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten. Doe jij toevallig je boodschappen bij Plus van Loon (winkelcentrum Nedereind), dan zouden wij het waarderen als je (af en toe) je sponsorpunten ten gunste van de AHN schenkt. Stemmen kan direct via de website van de Plus, maar je kunt je sponsorpunten ook inleveren bij de AHN. Doe dat dan wel voor 12 november! Hiermee kan de AHN dan gedeeltelijk de vervangende duofiets financieren.

Indien jij lid bent, of iemand kent die lid is van Rabobank, help ons dan een muzikale kerstmiddag te financieren:
Om lokale verenigingen en stichtingen de kans te geven om hun clubkas te spekken, organiseert Rabobank in de maand oktober de Rabo ClubSupport. Met deze campagne doneert de bank geld aan het lokale verenigingsleven. De leden van de bank bepalen, door het uitbrengen van hun stem, de verdeling van dit bedrag over de deelnemende clubs.
Van maandag 4 oktober tot en met maandag 25 oktober 2021 mag men stemmen op 3 deelnemende clubs. De waarde van een stem wordt bepaald door het totale bedrag in de campagne te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen een club haalt, hoe hoger de bijdrage voor de clubkas.
Ook de AHN doet mee aan Rabo ClubSupport. Wij zouden het waarderen indien u uw stem uitbrengt op de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. De opbrengst komt ten goede aan de organisatie van een muzikale kerstsoos op 18 december as. voor inwoners uit Nieuwegein.
Alvast hartelijk dank!

« Nieuws overzicht

Nieuws

Lijst van actuele nieuwtjes over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN)