Van, voor en door inwoners uit Nieuwegein

Ik heb hulp nodig Ik wil vrijwilliger worden

Vacature Directeur Algemene Hulpdienst Nieuwegein (22 -24 uur/week)

ORGANISATIE
De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van Nieuwegeinse inwoners, die zonder hulp in een kwetsbare positie komen of blijven. De AHN doet dat door het aanbieden, versterken en zichtbaar maken van eenvoudige en informele oplossingen van, voor en door inwoners van Nieuwegein. 
De organisatie is in 1974 ontstaan als een inwonersinitiatief en draait vrijwel volledig op vrijwilligers die wonen en/of werken in Nieuwegein. De AHN is een vereniging zonder winstoogmerk en afhankelijk van gemeentelijke subsidie, donaties en sponsoring. Op dit moment zijn er circa 170 vrijwilligers actief bij de AHN. De vereniging kent een algemene ledenvergadering (ALV), een beleidsbepalend bestuur en een klein bureau onder leiding van een directeur. In totaal heeft het stafbureau 2,2 fte. De exploitatie bedraagt ca. 300k. (Voor meer informatie: www.hulpdienstnieuwegein.nl, zie ook het jaarverslag.)

VACATURE DIRECTEUR (22-24 uur)
Wegens vertrek van de huidige directeur per 1 oktober zoeken we een nieuwe allrounder die affiniteit heeft met de uitvoering, die de beleidsvoorbereiding voor het bestuur doet en die goed kan samenwerken met de belangrijke stakeholders in de gemeente waaronder de gemeente zelf, welzijnstichtingen, relevante zorginstellingen en wijkplatforms. 
De opdracht voor de komende periode is het verder versterken van de samenhang tussen informele en formele zorg, het realiseren van een evenwichtige uitbouw van de activiteiten gezien de verschuiving van zorg naar het voorliggend veld én het onderbouwen van de impact van de AHN voor haar stakeholders. 

PROFIEL
Je bent sociaal bevlogen en je hebt aantoonbare affiniteit met vrijwilligerswerk. 
Je zorgt ervoor dat de medewerkers en vrijwilligers het beste uit zichzelf kunnen halen, je beschikt dan ook over empathisch vermogen en weet anderen te motiveren om de organisatiedoelstellingen gezamenlijk te bereiken. 
Je hebt in ieder geval HBO/academisch werk- en denkniveau en kennis van organisatie-, personeels-, financieel- en kwaliteitsbeleid.
De volledige functieomschrijving vindt je hier 

PROCEDURE
Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? 
Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Stuur je motivatie en CV uiterlijk 5 juni naar de secretaris: c.marijs@hulpdienstnieuwegein.nl 
De eerste selectiegesprekken staan gepland op maandag 12 juni 2023.
Aanstelling is in principe per 1 september, de CAO Sociaal Werk is van toepassing. 
De functie is gewaardeerd in schaal 10 (€.3285 tot €.4927 bruto bij full time aanstelling) 
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de huidige bestuursvoorzitter Jan van der Werff, 06- 53 29 90 83
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

« Nieuws overzicht

Nieuws

Lijst van actuele nieuwtjes over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN)