Van, voor en door inwoners uit Nieuwegein
Zoeken

Ik heb hulp nodig Ik wil vrijwilliger worden

Vacature penningmeester Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Wij hebben een vacature voor een penningmeester!

Wij, bestuursleden van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN), zijn op zoek naar een nieuwe collega die in ons bestuur (onbezoldigd) de rol van penningmeester wil vervullen.

De AHN matcht de vrijwillige inzet van inwoners van Nieuwegein aan hulpvragers in diezelfde gemeente. Op deze heel directe en vaak praktische manier dragen wij bij aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken en zorg dragen voor elkaar.

Als bestuurslid ben je medeverantwoordelijk voor het beleid van de AHN en voor het nemen van beslissingen die betekenisvol zijn voor onze (160) vrijwilligers en deelnemers/hulpvragers. Er is een kleine professionele staf die continuïteit waarborgt.

Het bestuur vergadert ongeveer 6x per jaar en er zijn 2 Algemene Ledenvergaderingen per jaar (de AHN is een vereniging, de vrijwilligers zijn de leden).

De huidige bestuursleden zijn maatschappelijk betrokken, enthousiast, houden van een goed gesprek, heldere besluiten en we werken in een open sfeer. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. De tijdsinvestering voor de penningmeester bedraagt 2-4 uur per week.

Spreekt dat je aan en herken je jezelf daar in? En heb je daarbij de kennis en ervaring om de rol van penningmeester op je te nemen? Dan gaan we graag met je in gesprek.

We kijken uit naar je bericht, via: m.saat@hulpdienstnieuwegein.nl

« Nieuws overzicht

Nieuws

Lijst van actuele nieuwtjes over de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN)